Velkoobchod prostředků osobní hygieny



OLIVE

Kosmetika s výtažky z oliv - OLIVE - produkt olivovníku - olej - se používá v kosmetice zejména za studena lisovaný,  který obsahuje přibližně 80% nenasycených mastných kyselin - z nichž nejvýznamnější je kyselina olejová. Z 12-15% jsou v oleji zastoupené nasycené tuky a velmi malé množství volných mastných kyselin, které jsou určujícím znakem kvality olivového oleje. Obsahuje také lecitin a široké spektrum vitamínů (A, E), minerálů a fytochemických látek.

Extrakt z čerstvých oliv použitý při výrobě kosmetiky si uchovává všechny plnohodnotné látky čerstvého výtažku a pokožku dostatečně ošetřuje.Olivová krémy se lehce roztírají a obsažený glycerol zabraňuje vysoušení pokožky.

Účinky:
- omezují stárnutí pokožky a tvorbu vrásek
- lehce se roztírají a vstřebávají
- zanechají pokožku jemnou, hladkou a ošetřenou
- omezují škodlivé působení volných radikálů
- redukují tvorbu podkožního mazu
- podporují hojivé procesy
- potlačují záněty
- zmírňují otoky
- vlasové přípravky vyživují vlasy od kořínků ke konečkům
- omezují třepivost vlasů a jejich vysoušení


 
 

« zpět na seznam článků