Velkoobchod prostředků osobní hygieny


  • Popis kosmetiky
  • Výpis článků v kategorii

ROSE OIL v kosmetice

Datum přidání 02.04 2013

ROSE OIL v kosmetice. Domovem růží, z nichž se získává růžový olej, je jihozápadní Asie, kde se po staletí pěstovaly jako okrasné rostliny. K industriálním účelům se začaly využívat až v 9. století v Egyptě a Indii a první růžový olej byl pomocí dvojité destilace získán nejspíše v 16. stoletíCelý článek »

ROSE OIl v kosmetice

Datum přidání 05.08 2011

Celý článek »

Bambucké máslo

Datum přidání 18.04 2009

Celý článek »

Med v kosmetice

Datum přidání 18.04 2009

Celý článek »

Masážní med do sauny

Datum přidání 18.04 2009

Masážní med do sauny - složení výrobku je z 99 procent med, který je nasbírán na nezávadných a čistých lokalitách severských zemí. Celý článek »

Mýdlové konfety

Datum přidání 18.04 2009

Celý článek »

OLIVE

OLIVE

Datum přidání 09.04 2009

Kosmetika s výtažky z oliv OLIVE - extrakt z čerstvých oliv použitý při výrobě kosmetiky si uchovává všechny plnohodnotné látky čerstvého výtažku a pokožku dostatečně ošetřuje.Olivová krémy se lehce roztírají a obsažený glycerol zabraňuje vysoušení pokožky. Přípravky zamezují stárnutí pokožky a omezují tvorbu vrásek, redukují tvorbu podkožního mazu a zanechávajíCelý článek »

ALOE VERA

ALOE VERA

Datum přidání 09.04 2009

Kosmetika s aloe vera - obsahuje extrakt - gel - z divoce rostoucí rostliny aloe,který se nachází uvnitř listu. Také obsahuje více než 200 významných složek, které spolu pozitivně působí na organismus, i vitamíny A,C a E,B12,minerály a antioxidant selen, také lignin, který má hluboké penetrační schopnosti, takže složky mohouCelý článek »

BOTANICALS

BOTANICALS

Datum přidání 09.04 2009

Kosmetika "BOTANICALS" - obsahuje komplex rostlinných složek, zjemňující a výživné přísady, nichž každá má nezastupitelnou úlohu v péči o pokožku. Pravidelným používáním docílíme jemné, hedvábné, zdravé a zářící pokožky. Celý článek »

MARINE

MARINE

Datum přidání 09.04 2009

Kosmetika s výtažkem z chaluh "MARINE" - chaluhovité rostliny z hlubokého moře patří mezti vzácné mořské rostliny, které jsou pro své mimořádné účinky využívány v kosmetice. Obsahují množství mikročástic minetální látky, anti-aging faktor S.O.D. (nejsilnější antioxidant, DHA (nejrozšířenější mastnou kyselinu) a ERA, které si tělo samo nevytvoří. Zlepšuje vitalitu buněkCelý článek »

ORANGE

ORANGE

Datum přidání 09.04 2009

Kosmetika s výtažky z pomeranče "ORANGE" - kosmetika obsahuje aktivní přísady z čerstvých pomerančů, vitamín C bohatý na aminokyseliny a mikročástice, které pronikají do spodních vrstev pokožky, vyživují ji zevnitř a obnovují její vnitřní rovnováhu.Kosmetika sjednocuje barevný tonus pokožky a bělí pigmentové skvrny. Celý článek »

ZÁZVOR

ZÁZVOR

Datum přidání 09.04 2009

Kosmetika s výtažkem zázvoru - výrobky obsahují výtažek z kořene zázvoru (Ziingiber Officinale). Rostlina má původ v Číně. Odtud se rozšířila take do Indie,jihovýchodní Asie, západní Afriky a do Karibiku. Zázvor obsahuje vice jak 3% esenciálních olejů (zingiberene), pro které se používá zázvor jako koření. Mezi jeho hlavní složky patříCelý článek »